Malé ohlédnutí – akce, které se povedly..

29.8.2016

Semináře tohoto roku jsou sladěné tak, aby navazovaly a provázely naše kroky.

13.-15.5. 2016 – Odkud pocházím a kam směřuji..víkend pro Ty, kteří se přejí poznat tak, aby jejich cesta na planetě Zemi dávala smysl. Pochopit proč jsme tady, účel našeho růstu, ale i možnost smysluplného poznávání. Každý kdo přijel obdržel individuální informace ke své cestě. Semináře nejsou pasivní. Účastníci si vnímají svůj vnitřní svět, jsou vedeni do míst v sobě, která dávají odpovědi, ale i energii, v případě vyčerpání. Sami nalézají indicie, které jsou každému vysvětlené tak, aby byly pochopené. Pracujeme s emocemi, s překážkami na cestě, ale i s karmou, která se vždy váže k situaci. Každý má možnost ptát se k danému tématu. Víkend je vždy náročný, neboť dané téma je velmi obsáhlé. Je důležité , aby se odjíždělo v uvolnění. Informace se ukládají a kdo není zvyklý takto pracovat, může pociťovat únavu. Proto je myšleno i na pobyt v okolní přírodě, na výlety, popř. relax u chaty. Místo, kde se chata Rozhled vynachází je nabíjející. Energie jdoucí přes přírodu, spodní vodu, ale i otevřený prostor v nadm. výšce 1207 m. umožňuje našemu systému otevřít se a nabrat. Zdejší ticho je další energií, lékem, pro duševní obnovu sil. Spolu s možností uvědomit si sebe samé, svůj potenciál, schopnost vnímat i vidět okolní svět v jiné dimenzi, je takto strávený víkend obohacením a dobrou investicí. Děkuji všem účastníkům za jejich zájem a budu se těšit na další společné chvíle mezi nebem a Zemí. Zdenka Ps. Děkuji za reakce v rubrice hodnocení…

Další, kdo si je vědom energie tohoto místa, jsou pí. Učitelky z MŠ Bendova Praha 5. Marcelka Komínová a Sylva Koutová. Pravidelně na Rozhled vozí děti, které si týden užijí výšky Krkonoš. Viz akce r. 2015 3.6. – 10.6. 2016 . Jejich pobyt je vždy spojený s programem, který se váže k poznávání přírody. Z mé strany nesmírná úcta, neboť takto do dětí vložené s nimi půjde životem. Tentokrát to byly broučci, kteří děti provázely. Viz učení na každý den a foto v příloze. Co je hezké, příjemné, smysluplné , v souladu s duchem utíká rychleji a tak se budeme těšit na příští rok, na novou drobotinu, která teprve do školky nastoupila a má to nesmírné štěstí, že je budou provázet Ty, které mají v sobě moudré.

Dětmi i jejich rodiči ožil Rozhled opět začátkem prázdnin. 2. – 6. 7. 2016 s programem Mámo , táto, pojď si hrát.. Účastníky velké jsem provedla cestou předcházejícího života. Tím, co je v nás stále otevřené a co brání volně dýchat , radovat se a tvořit. Našli si v sobě mnohé, co bylo již možné uzavřít. Tím se mohli začít otáčet zpátky do svého světa. Do světa slunce, lásky, práce, která dává a umožňuje růst. Děti si mezitím kreslily různými technikami sluníčkové obrázky. Odpoledne je vždy volné, aby se prošlo, vidělo, ale i najedlo. Pobyt je spojený se snídaní a večeří. I to je důležité, neboť se „musí“ vyrazit za obědem za jakéhokoliv počasí. To nám v prvním dni moc nepřálo, ale náladu nepokazilo. Pod vedením výtvarnice Hany Mikoláškové se do tvoření pustili i rodiče. Dětem se moc líbilo společné. Kéž by bylo i doma více času na takovéto aktivity. Užila se legrace a finální výrobky můžete posoudit v příloze…viz foto. Na přání se seminář příští rok opakuje a věřím, že bude podpořený našimi průvodci, nejen ze světa andělů. Jste všichni srdečně zváni.

K létu patří slunce. Jeho energie je potravou nejen bytostem, ale i celé planetě. Proto jsem zvolila seminář : Terapie slunečních paprsků – 4. – 7.8. 2016 Málokdo si uvědomuje, že můžeme vědomě pracovat s jednotlivými paprsky, využívat je v podpoře do životních situací. Znalosti, které byly připomenuty, se váží ke každodenní potřebě být ve spojení s životadárnou energií. Místo v nás, naše solární centrum, nám umožňuje vědomě ji čerpat. Účastníci si vyzkoušely toto propojení. Věnovali jsme se překážkám, které v nás brání být si vědomi. Vstupy do solárního i srdečního centra jsou připomínány na každém semináři. Komunikace se svým duchem, pohledy pod své nohy, v jakém úseku cesty se vynacházíme, i připomnění role pozemských rodičů. Programy, které si stále v sobě neseme, které nás drží v jejich cestě. Každý účastník obdržel osobní informace, týkající se zasvěcení v druhu paprsku, který by měl používat. Bylo příjemné pozorovat rostoucí sebevědomí. Každý máme svoji minulost, která nás stále provází a drží v tom, co jsme nezvládli. Opáčko, abychom uspěli. Dopřejte si uzavírat v sobě chybné a dívat se s nadšením, co nám cesta přinese..

horská chata Rozhled | Telefon:+420 499434176 | Mobil:+420 721554728 | Mail:rozhled@tiscali.cz | Webdesign: © lk 2013