7.8.2017 ohodnocen seminář: KDO JSEM JÁ?, 3.8.2017-6.8.2017

Krásný pobyt na Chatě Rozhled.Chci velmi poděkovat paní Zdeničce,kde v nádherné přírodě a milém a nesmírně příjemném prostředí se nám věnovala několik hodin denně a stíhala i skvěle vařit.Pootevřely se mi další vrátka do světa světelných bytostí a světla.Je to to,co jsem tu hledala. Velké díky ještě jednou.

Hana Malá


21.11.2016 ohodnocen seminář: Karma v každodenním životě, 17.11.2016-20.11.2016

Milá Zdeničko, chtěla bych Ti mnohokrát poděkovat za úžasný seminář,který mne zase posunul o kus dál za poznáním mého skutečného Já.Už když jsem byla na Rozhledu před měsícem,tak se mi po příjezdu domů začaly dít úžasné situace,kdy se se mnou o těchto věcech úplně přirozeně a nezávazně na sobě,začaly bavit dvě ženy,které jsem znala už dřív,ale až teď vycítily,že je ta pravá chvíle a já byla opravdu ohromená :).Hodně jsem večer přemýšlela o tomto pobytu a musím se přiznat,že opět moje strachy mi svázaly jazyk a já se bála říct,že jsem před svou špičkou nohy viděla jako dárek od Gábinky ležet srdce.Myslela jsem si,že mi to rozum podsouvá,protože velmi toužím po lásce,jenže večer před tím jsem vyprávěla Janičce,jak bych si přála dostat andílka,že si ho nechci pořád kupovat sama,protože darovaný víc potěší.A já malou andělku dostala :)),věřím Ti a snažím se vnímat každé Tvé slovo,protože vím,že tohle všechno se mi teď otevírá a můj život snad konečně dostal ten správný směr.Omlouvám se za zdržení,nějak jsem měla potřebu Ti to všechno napsat a na Rozhledu nebyl moc prostor.Ještě jednou upřímně děkuji a těším se na další poučné setkání.Vím,že toho máš spoustu na práci,tak se nezdržuj žádným odepisováním.

Krásné sluníčkové dny přeji :) Nikola


23.10.2016 ohodnocen seminář: Jak se vrátit ke zdraví , 13.10.2016-16.10.2016

Milá naše Zdenicko, vážená paní primářko a Zuzko moc a moc děkuji za krásný víkend na chatě Rozhled, za vaší asistence se opět po delší době cítím pevná, klidná, vyrovnaná a plná síly. Někdy opravdu stačí málo, bouchnout si do stolu a odjet. Dostalo se mi vlídného přijetí mezi fajn lidmi a to i tehdy, když nikoho neznáte. Pokora, láska, příroda, pozitivní lidi a výtečná kuchyně k tomu neodmyslitelně patří. Děkuji ještě jednou a hoj takovým akcím a dobrým lidem.

Krásné dny přeje Katka


19.7.2016 ohodnocen seminář: Mámo táto pojď si hrát, 2.7.2016-6.7.2016

Veliké poděkování Zdeničce a Haničce za perfektně připravený seminář pro rodiče a děti Mámo táto pojď si hrát v od soboty 2.7. do středy 6.7.2016.

Opět jsme se cítili jako na obláčku a v bříškách jsme měli jako v pokojíčku, určitě se opakujeme, opět jsme zažili úžasnou atmosféru, načerpali jsme mnoho cenných informací, které nám pomohou při našem rozvoji, děti vytvořily krásná díla i my rodiče jsme přiložili ruku k dílu a tvořili jsme společně. Namalovali jsme si krásná andělská peříčka a vyrobili jako indiáni plašič zlých snů, každý jsme se dozvěděli, co jaká barva vyzařuje. Děti byly zapojeny do spousty her, děkujeme i Markétce za pomoc při tvoření a hlídání dětí.

Veliké díky a moc rádi opět přijedeme, přejeme krásné sluníčkové dny. K+A+T+J


7.6.2016 ohodnocen seminář: Odkud pocházím a kam směřuji, 13.5.2016-15.5.2016

Strávili jsme s přítelkyní pohodový víkend na Rozhledu. Seminář se nám moc líbil, spousta zajímavých informací na jedné straně a zároveň dostatek prostoru pro vlastní aktivity na straně druhé. Výborná kuchyně je na Rozhledu už tradicí. Navíc, na nás čekaly příjemné novinky. Zdenička s Haničkou a jejich tým se pustili do zásadní rekonstrukce Rozhledu. Je to velká pozitivní změna a chaloupce Rozhled to moc sluší. Chodby svítí a voní novotou, krásnou harmonickou fialkovou – levandulovou malbou vibrují zdí. K pohodě přispívají elegantní a přitom praktické koberce. Nejvíce jsme byli uchváceni změnou dámských toalet. Dříve všedně vypadající místnost ožila pomocí šikovných rukou a využitím přírodních materiálů, cihly a dřeva. Elegance a minimalismus s přírodními prvky pozvedly místnost z dimenze všednosti na její pravý opak. Krásné a úchvatné. Těšíme se na další pobyt!

S láskou Jirka a Ludmila


24.5.2016 ohodnocen seminář: Odkud pocházím a kam směřuji, 13.5.2016-15.5.2016

Chata rozhled už svojí polohou přitahuje spousty návštěvníků, kteří míří buď za odpočinkem od každodenních starostí nebo na semináře. Já sám jsem tuto horskou chatu navštívil už několikrát. Poprvé jsem se na Rozhled, dostal s rodiči, kteří jeli na seminář a od té doby jezdím na velmi zajímavé a poučné semináře s nimi. Zrovna na jaře letošního roku jsem na Rozhledu už byl dvakrát. Pokaždé jsem byl velice spokojen a nechtělo se mi odjíždět zpět dolů do nížiny, byť v ní bydlím. Jedním z mnoha důvodů, proč se mi nechtělo domů, byl ten překrásný výhled do kraje, který uchvátí i každého bručouna. Nejen výhledem se Rozhled může pyšnit, ale také i velmi dobrou kuchyní, obsluhou a příjemnou atmosférou, kterou jsem nikdy v jiném ubytovacím zařízení nepocítil. Také každé ráno, když si přivstanete, tak můžete spatřit vzácné tetřívky a také pasoucí se jeleny s laněmi. Každopádně to už je jen příjemný bonus, který můžete zažít u chaty Rozhled. Možná si říkáte: ,,Proč ten Rozhled tolik vychvaluji.“ Je to proto, protože je to pravda. Samozřejmě nesmíte čekat osmi hvězdičkový hotel, ale chata Rozhled je velmi vhodná pro příjemně strávený víkend plný seminářů či dovolenou v Krkonoších.

Adam 15 let


4.3.2016 ohodnocen seminář: Co nám přináší rok 2016, 5.2.2016-7.2.2016

Zdejší místo pro mě představuje prostor, v němž se spolu snoubí rozhled, nadhled i vhled. Jezdívám si sem odpočinout od shonu velkoměsta a dávám si dárek – čas na sebe samu. Mohu se vymanit z běžného uvažování, podívat se na svůj život i život obecně z jiné perspektivy. Věci, jež mě často pohlcují, se zdají malichernými. To je tedy nadhled nad krajinou žití. Rozhled pak nabízí ta nádherná, klidná a tichá příroda kolem a šťastná poloha v horách, odkud lze vidět do širé dálky. A pak je tu ponor do sebe, jemuž napomáhá vnitřní zklidnění. Semináře, které se tu konají, mívají rozmanitá témata, jež se však na sebe váží, prolínají a doplňují v celek. Podívám-li se zpátky na seminář k cestě tohoto roku, pak pro mě bylo nejdůležitější toto: bez informací můžeme jen tápat a naše cesta bude složitější a nejasnější. Víme-li, jakou energii nám rok přináší a jaký potenciál nabízí, měli bychom je využít beze zbytku. Je příznivá doba žít ve volném, být sám sebou a zbavit se nánosů, příkazů, zákazů a návyků, jež jsme přijali za své pod vlivem svého okolí i bližních. Snadné to není, ale kdy jindy se o to pokusit, když je umožněno?! Je k podivu, jak se lidé chtějí odlišovat svým zevnějškem, a na druhou stranu, hlavně v Čechách, neradi vyčnívají z davu. Nebýt tedy stádní, ale sám sebou a poznat sebe sama – to je velký úkol. Dalším krásným poselstvím je, že tady a teď máme podmínky žít v harmonii v jednotlivých rovinách svého života – tedy rovnoměrně naplňovat rovinu vztahů, práce, osobního růstu i volného času. Cítím, jak je to dobré, a nerovnováha mě velmi dráždí a znervózňuje. Je opravdu těžké nepodléhat tlaku životního tempa a nenechat se převálcovat prací, nechtěla bych však svůj život takto redukovat. Jak by byl chudý a nenaplňující! O tom by mohla hovořit řada těch, kdo byli postiženi moderním úkazem – syndromem vyhoření. Mnohé jsme na semináři slyšeli, pocítili i prožili, každý si mohl pro sebe odnést to, co pro něj v daný čas bylo rozhodující. Třeba jen jednu myšlenku, jedno poznání. Vždyť ono stačí změnit jednu věc, vzít ji za svou – a další se k ní zákonitě přidruží. Každá změna začíná u sebe sama, nikdo ji za nás neudělá – a to je dobře, neboť jsme svobodné bytosti a svoboda s sebou nese i vlastní zodpovědnost. A velmi se mi líbilo toto – co si neumíte dát sami sobě, jak by to pak mohli dávat druzí vám? Neumíte-li se pochválit za dobře vykonané dílo, jak by vás pak mohli pochválit druzí? A to lze rozšířit jakkoli – neumíte-li si sebe vážit a zjednat si úctu u druhých, jakpak by si vás pak mohli vážit druzí?! (…) Závěrem bych chtěla říci, že je málo míst, odkud odjedete s nadějí. Tu spolu s podporou zde vždycky účastníci semináře dostali – a to je velmi vzácné v naší kotlině. Naději a podporu svým bližním bychom měli šířit i my. Násobit své světlo i světlo ve světě (další poselství).

Zuzana


22.2.2016 ohodnocen seminář: Velikonoční radování léčení i povídání, 25.3.2016-28.3.2016

Seminář Co nám přináší rok 2016 byl už několikátý v řadě zásadních setkání na chatě Rozhled. Tentokrát jsem na víkend přijela bez očekávání a opět jsem nebyla zklamaná. Dostala jsem hodně informací, které mi pomohly zaměřit se na Slunce na obloze i ve mně - na určitou dobu jsem ho totiž ztratila a tento stav mi vůbec nedělal dobře. Děkuji za příležitost dívat se na svá témata jinak než fyzickýma očima a přes rozum. I když člověk vlastně jen sedí a vnímá, pracuje a je na něm pracováno. Posílila jsem svůj záměr a pochopila, že zanedbáváním svého rozvoje ubližuji sama sobě. Péče o sebe zahrnuje i péči o tělo a cvičení s panem Mílou bylo krásnou motivací pro vzpružení těla. Jsem ráda, že ho zase brzy uvidím. Popíjím čaj z podkrkonošských bylin, který jsem si na Rozhledu koupila jako novinku, a těším se na Velikonoční setkání.

Pusuuu, Lenka.

P.S. Pozdravuj Hanku. Malované kamínky měly obrovský úspěch, jsem ráda, že se bude dětem věnovat právě ona.


16.2.2016 ohodnocen seminář: Co nám přináší rok 2016, 5.2.2016-7.2.2016

Chtěla bych poděkovat lektorce a přítelkyni Zdeničce Štroblové, že nám zprostředkovala krásný únorový seminář, kterým jsme zahájili nový rok v součinosti s Energiemi tohoto období. Umožnil nám zavnímat, kde se momentálně nacházíme, ponořit se do sebe a spolu s Pomocníky vyladit naše vnitřní systémy, odstranit bloky a poléčit. Semináře mi stále více umožňují uvědomit si kdo jsem, vidět věci a události kolem sebe v širších souvislostech. Semináře vnímám jako Balzám na Duši. Léčení a uzdravování. Napomáhají osobnostnímu & bytostnímu rozvoji a růstu. Pomáhájí i rozpomenout se na Univerzální Pravidla a Pravdy našeho bytí, na které často v denno-denním kolotoči zapomínáme. Zbavujeme se nepotřebného a tíživého a přijímáme léčivé energie. Semináře poskytují jedinečnou příležitost uvědomit si, jak pracovat na sobě i ulevit si v každodenním životě. Moc tímto Zdeničce děkuji za to, že semináře pro nás pořádá, a za vřelé a přátelské přijetí. Haničce za výtečné kulinářské zážitky, za čajíky, ňamky a krásné designové ručně-s láskou dělané šperky a dekory. Děkuji za přátelskou atmosféru, setkání s přáteli a novými tvářemi. Děkuji za vzácnou návštěvu Jogína Mistra Míly, která nás obohatila o nové cvičící prvky, které nám usnadní lepší a radostnější start do nového dne. A taky chci poděkovat všem, kteří na Semináře pravidelně jezdí, tímto podporují jejich konání.

Vřele doporučují a Srdečně Zdravím, Ludmila.


16.2.2016 ohodnocen seminář: Co nám přináší rok 2016, 5.2.2016-7.2.2016

První Zdeniččin seminář v tomto roce tradičně přinesl spoustu zajímavých informací, léčivých procedur a inspirujícíh pokynů nejen pro rok 2016. Tyto pozoruhodné akce si našly stálé a nenahraditelné místo v mém kalendáři. Vždy si užívám setkání plná moudrosti a lásky, která zásadním způsobem přispívají k mému osobnímu růstu. Nádherné horské prostředí, vytopená chata a výborná domácí kuchyně potěší i naše dočasné hmotné schránky. Zdenička myslí na všechno...

Děkuji Zdeni, Jirka.


10.2.2016 ohodnocen seminář: Co nám přináší rok 2016, 5.2.2016-7.2.2016

Ahoj Zdeni, moc Tě zdravím. :-) Byl to krásný víkend! Čistý, čerstvý vzduch, zachumelené stromy, útulné pokojíčky, domácí strava. Za okny byla zima, ale uvnitř příjemné teplo. Káva a čaj vždy při ruce. Večer strávený s fajn lidmi u skleničky vína. Prostě pohoda :-) Tělo jsem si pěkně protáhla a posílila s cvičitelem jogy panem Mílou. Ale hlavně děkuji Zdeni za tvé povídání o "věcech" mezi nebem a zemí. Je to pro mě takový relax a de facto i útěk od stresů každodenního života a uvědomění si existence něčeho jiného... Pak se i s těmi stresy, zátěžovými situacemi v reálném životě člověk lépe vypořádá. Každý z nás obdržel určité "poselství" do roku 2016. Něčemu rozumím, něčemu méně, ale to asi každý... Opět přijedu, protože chci, aby toho čemu rozumím méně bylo ještě méně...Odjížděla jsem s příjemně namoženými svaly po cvičení, ale hlavně nabitá energií!

Moc děkuji a těším se na viděnou :-) Jana.


9.2.2016 ohodnocen seminář: Co nám přináší rok 2016, 5.2.2016-7.2.2016

Ahoj Zdeničko, děkuji Ti mnohokrát, za Tvá slova na semináři Cesta rokem 2016. Byl naplňující po stránce duševní i tělesné. Každý vyslechl rady do života, čím se zabývat, co opustit, aby byl spokojený. A jak víme, spokojený člověk nechodí k doktorovi. Dostali jsme informace, o čem letošní rok bude. Seminář je pro mě jistým druhem terapie, která mi umožňuje zbavit se starostí, které mi ztrpčují život. Má to i pozitivní dopad na moje zdraví. Od doby, co na ně jezdím, se mi nekazí zuby. Takže, Zdeničko, zlatíčko, děkuju a taky Mílovi - jógoučiteli za cviky, které nadlehčí tělo a uleví mysli.

Dále díky všem, kteří se podílejí na tom, že semináře jsou. S pozdravem, Ivana Černá.


18.11.2015 ohodnocen seminář: Cesta tímto rokem – co můžu ještě změnit, 13.11.2015-15.11.2015

Ahoj Zdeničko, mockrát Ti děkujeme za pozvání na seminář Cesta tímto rokem – co můžu ještě změnit. V přátelské atmosféře jsme poznali moc fajn lidi, odpočinuli si od shonu kolem nás, užili jsme si i prvního sněhu. Opět jsme pluli časem jako na obláčku, získali jsme spoustu cenných informací, které nám budou nápomocny na naší cestě. Poděkování též patří Haničce, která se nám starala o naše bříška a Zbyňkovi, který zajišťoval teplíčko. Těšíme se na další setkávání. Přejeme všem, kteří čtou tyto řádky, aby jejich cesta byla procházka růžovou zahrádkou, nebojte se zakopnutí, to nám ukazuje, čeho se máme příště vyvarovat. J

Jana a Tomáš


11.11.2015 ohodnocen seminář: Co nám brání v narovnání?, 8.10.2015-11.10.2015

Ahoj Zdeničko, konečně se dostávám k napsání poděkování za seminář „Co mi brání v narovnání“, který byl pořádaný ve spolupráci s Jabloneckou nemocnicí. Zdeničko, moc Ti děkujeme, že jsi nás pozvala na tento seminář, kde došlo k propojení lékaře, fyzioterapeuta a léčitelky, opět to bylo úžasné. Tvoje duchovní propojení nás opět posunulo dále. Skvělá byla paní primářka Alenka, přednášela nám o celém lidském těle, tak že jsme to i my laici pochopili, získali jsme spoustu nových a použitelných informací, jak pečovat o sebe. Cvičení se Zuzankou bylo pro nás příjemně překvapivé, zjištění jak si člověk může sám cvičením pomoci nejen s bolestí kloubů, svalů, ale i si tím může ovlivnit činnost vnitřních orgánů – srdíčka, jater, slinivky, plic, močového ústrojí, atd. …. Výborný nápad byl pozvat fyzioterapeutku Věrušku Podhorníkovou, která nás dle našich přání namasírovala, má zlaté a úžasně teplé ručičky, moc a moc jí děkujeme. Začali jsme za ní jezdit do Jilemnice pravidelně. Báječná byla přednáška o léčivé síle kamenů od paní Jany a Romany Pokorných, spoustu jsme o léčivých účincích kamenů četli, ale slyšet to na vlastní uši s poutavým výkladem paní „Kamínkové“, to doporučujeme zažít. Poděkování všem zúčastněným za pohodovou přátelskou atmosféru, člověk zapomenul na všední starosti a duševně jsme si odpočinuli. Mockrát děkujeme a těšíme se na další setkávání.

P.S. Chlapi přijeďte na ROZHLED také, semináře jsou i pro VÁS. Jana a Tomáš


22.7.2015 ohodnocen seminář: Naše cesta mezi Nebem a Zemí, 16.7.2015-19.7.2015

Seminář je velmi zajímavý, poučný a inspirující. Je přímo nabitý informacemi, které jsou předávány s velikou láskou a porozuměním. Naučil jsem se novým dovednostem, pochopil jsem mnohé souvislosti a události v mém životě, ujasnil jsem si svou další životní cestu. Navíc jsem strávil pohodové chvíle se sobě podobnými a získal nové přátele. Nádherné prostředí, příjemné ubytování a výborná kuchyně už jen dokreslují prožitek, který si určitě rád zopakuji, třeba s jiným tématem. Děkuji Zdeni.

S láskou, Jirka


26.5.2015 ohodnocen seminář: Rodové vazby z hlediska našeho zdraví, vztahů, majetků a peněz..., 7.5.2015-10.5.2015

Ahoj Zdeni, jsem moc ráda, že jsem se před Tebou mimoděk zmínila o svých problémech se vstáváním a probouzením. Dříve jsem se mentálně budila až kolem desáté dopoledne. Protože musím jako většina lidí fungovat od ranních hodin, dělalo mi to celkem problémy v běžném životě. Nebyla jsem schopná vstát z postele, pořád jsem si přenastavovala budík, abych získala ještě další cenné minuty v posteli. Schůzky a práci jsem odkládala po desáté, vůbec mi to nemyslelo, působila jsem jako bručoun. Brala jsem to tak, že prostě nejsem ranní ptáče a že to nejde změnit. Od naší meditace je to jinak. Jsem schopná vstát třeba v pět hodin ráno, mysl je úplně čistá a cítím, že jsem tady a teď. Taky komunikuju a těším se z čerstvých myšlenek. Využívám nového stavu - který trvá už 14 dní - hlavně při práci - jako vždy po návštěvě Rozhledu se mi zvýšil počet zakázek.

Děkuji, Lenka


23.3.2015 ohodnocen seminář: Astma, Alergie, Atopický ekzem, nabídka řešení vašich problémů, 13.3.2015-15.3.2015

Dne 13.-15.3. jsem se s celou rodinou účastnila semináře, kde bylo možné vidět propojení klasické medicíny s alternativní týkající se alergií. Působí na mě velice kladně, že ty možnosti tu jsou. Přednáška p. Štroblové mě otevřela spoustu nového, přiznám se, že ne všechno člověk pochopí hned, ale pokud chce, tak postupně určitě. Děkuji p.Zdence za to, že něnuje svůj čas A energii a tím tolik pomáhá. Na seminář jsem přijela na doporučení mé sestry, která zde pobývala a paní Štroblová jí moc pomohla. I já se sem velice ráda vrátím. Nechci opomenout příjemné ubytování a krásné až magické prostředí. Ještě jednou Vám oběma díky.

I. Kodýtková, Usmívající se.


19.3.2015 ohodnocen seminář: Astma, Alergie, Atopický ekzem, nabídka řešení vašich problémů, 13.3.2015-15.3.2015

Celý víkend byl protkán spoustou povídáním, kvantem informací které pro mě byly místy až k neuvěření, ale vše mi najednou začalo dávat smysl. Zajímavé propojení oficiální medicíny s duševní stranou bylo pro mě velmi přínosné a děkuji za možnost zúčastnit se.

Václav Škáva


16.3.2015 ohodnocen seminář: Astma, Alergie, Atopický ekzem, nabídka řešení vašich problémů, 13.3.2015-15.3.2015

V pátek večer jsme přijeli na horskou chatu ROZHLED, zachovanou v původním stavu, dostalo se nám krásného přivítání, byli jsme pohoštěni vynikající večeří. S manželem jsme zavzpomínali na dětství, když jsme s rodiči jezdili na lyžích či chodili pěšky po horách, kde jsme se stavovali na polévku či horký čaj. Dnes nás již na horách válcují luxusní hotely v moderním stylu, což degraduje kouzlo hor. Naše děti byly poprvé na původní horské chalupě, kde na ně dýchl Krakonoš, zjistily že se dá žít i bez moderních vymožeností. Po večeři jsme si začali povídat s panem doktorem Alexandrem Stehlíkem a s paní Zdeňkou Štroblovou na téma Astma, Alergie, Atopický ekzém. Obdrželi jsme dárky a informační materiály včetně receptů. Pan doktor nás seznámil s možnými riziky alergií, ekzémů z čehož může vzniknout astma a jak se jím vyvarovat a předcházet. Pokud dítě či dospělí již onemocní, tak jak se dají léčit. Vše se prolínalo s alternativními metodami paní Zdeňky Štroblové. Druhý den jsme po snídani opět pokračovali v uvedeném tématu. Ochutnali jsme chutné pokrmy vhodné pro alergiky jako byly moučníky z bezlepkových potravin, pomazánky z avokáda a fazolí azuki, které pro nás připravila paní MUDr. Alexandra Stehlíka, za což jí moc děkuji a recepty vyzkouším. Po obědě jsme měli čas na procházku po okolí. K večeru jsme opět pokračovali až do pozdního večera. Stále jsme získávali spoustu nových zajímavých rad a nasávali atmosféru alternativních metod léčení. V neděli v poledne se nám ani nechtělo odjet, stále by bylo co probírat. Propojení klasické a alternativní medicíny mimořádně funguje, navržená doporučení alergologa a imunologa MUDr. Alexandra Stehlíka a poradkyně přes alternativní medicínu Zdeňky Štroblové, jsme si mohli vyzkoušet a zavnímat sami na sobě. Odnesla jsem si spoustu nových informací, nemusím se bát používat léky a propojovat alternativní metody. Mockrát děkuji paní Zdeňce Štroblové za mimořádnou otevřenost, srdečnost a velkou míru všem pomoci a panu doktorovi Alexandru Stehlíkovi za lidský přístup a za jeho drahocenný čas, který nám věnoval. Chtěla bych vzkázat do povědomí všem příznivcům spojení lékař a léčitel, aby přijeli a vyzkoušeli, tyto zkušenosti se nedají popsat slovy, ty se musí prožít. J Přeji krásné sluníčkové dny .

Jana Francová


14.7.2014 ohodnocen seminář: Paprsek mého zrození, 10.7.2014-13.7.2014

Zdravím všechny veselé bytosti světla a lásky. Jsem mužská energie která jezdí na chaloupku ke Zdeničce již 3 rokem. Touto cestou apeluji nejen na ženy, ale hlavně na muže ,aby se zamysleli nad svými pozemskými životy. Už mne nebaví poslouchat jaké to tady máme v té naší společnosti. Přeji si, aby se všichni nad sebou zamysleli a udělali z lásky něco pro sebe. Určitě vás nenaplní media a nesmyslné řešení problémú druhých jsme tu sami za sebe. Každý seminář, který jsem navštivil tak jsem měl rúzné pocity teplo mrazení stažený solár. Pokaždém semináři jsem přijel domú jako vyměnený. Ano ono to funguje, ale musíte tomu věnovat vice času. Pokud nebudeme na sobě pracovat duchovně ani fyzicky cvičením např. yoga tak neočekávejte zlepšení. Mám pro vás řešení vemte nohy na ramena hlavy nechte doma hurá na Rozhled. Zdenička a celý vesmír vřetně jejich prúvodců a andělú má pro vás všechny nápovědy. Záleží jenom na vás jak se rozhodnete. Přeji všem přijemné vibrace v celém těle.

Zbyněk - Praha


1.7.2014 ohodnocen seminář: Aby naše oči opět viděly, 20.6.2014-22.6.2014

Zdeničko jsem ze srdce ráda, že Tě znám a že s Tebou můžu na sobě pracovat. Je to pro mne velice naplňující. Tvé semináře mi dávají mnohé. Jen je třeba trpělivosti, protože vše, co u Tebe zpracujeme, kam se podíváme, má svoji dobu, kdy začně fungovat a platit ve hmotě. U každého je to jinak. Ale stojí to za to. Seminář vidím-pročištění a uvolnění našich očí, byl velice účinný. Jen týden mi trvalo uvědomit si, že jsem celou dobu vlastně neviděla to, co kolem mě je. Jak se negativní a nepřející lidé ke mě chovají a já jim to vlastně umožňuji. Díky tomu je teď vidím a již si vědomě nepřeji, aby to tak bylo dále.Moc děkuji Tobě a všem vysokým bytostem Světla, našim pomocníkům, bez kterých bych tohoto nedosáhla.

Lenka


1.7.2014 ohodnocen seminář: Aby naše oči opět viděly, 20.6.2014-22.6.2014

Ahoj Zdeničko,

ještě jednou Ti s Baruškou děkujeme za Tvé info, rady i pomoc. Baruška se konečně pořádně vyspala a do pár dnů se jí ztratily kruhy pod očima a vyrážka na čele. Má lepší náladu a jak říká, cítí se mnohem silnější a sebejistější. Já byla po víkendu pěkně hotová. Chvíli jsem se cítila mizerně, měla v sobě chaos, nechápala jsem, proč musím stále a zase řešit problémy s očima. Ve čtvrtek se to ale změnilo a najednou se mi zaostřil zrak. Bylo to jak když roztáhnu záclonu. Není to úplné ostré vidění, ale téměř nepotřebuji brýle. Na Rozhled k Tobě jezdím už 9 let z jednoho jediného a prostého důvodu. Je to pro mne srdeční záležitost. Je tomu tak i proto, že jsi velmi krásná Bytost obdařená moudrostí, věděním a viděním, které nikde jinde nenacházím. Od té doby se jsem Tě poznala, se díky Tobě, ale i své poctivé práci a pevné vůli, navracím víc a víc sama k sobě.

Děkuji, děkuji, děkuji. S láskou a úctou Jarmila (Semily)


23.5.2014 ohodnocen seminář: Zasvěcení do křídel...bytosti lásky, 8.5.2014-11.5.2014

Milá Zdenko,

na chatu Rozhled jezdím v případě, že si potřebuji odpočinout, dobít se a zároveň se něco dovědět ať již o sobě či o tom co mě zajímá o smyslu života bytí. Tak bych nazvala povídání Zdenky, které mi pomáhá. Jak to napsat...už vím udělat si větší rozhled vidět dál a jasněji. Je to tam oboje v mysli i ve skutečnosti. Místo je to krásné a zvláštní, už se těším až tam zase budu. Cvičení jogy a zpívání manter tam taky bylo prostě od všeho kousek a hlavně praktické rady pro každého. Zdravím Zdenko a děkuji.

Hana Zelená

13.5.2014 ohodnocen seminář: Zasvěcení do křídel...bytosti lásky, 8.5.2014-11.5.2014

Po přednášce cítím velké zklidnění sama v sobě, bylo to božsky načasované. Vědění je tak obrovské a my si pamatujeme tak málo…aspoň za tebou můžeme jezdit čerpat a učit se. Jsem moc ráda, že jsi, za to, co děláš, protože informace jsou opravdu jedinečné…

Pa a DĚKUJI, Iriši.


13.5.2014 ohodnocen seminář: Zasvěcení do křídel...bytosti lásky, 8.5.2014-11.5.2014

Milá Zdeničko,

jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit již třetího Tvého semináře. Opět mohu potvrdit, že jsem pocítila významné změny, které se týkají mého zdraví, vztahů i zabezpečení. Je zajímavé, že po každém Rozhledu nastává příliv zakázek (výhledově tedy příliv peněz), což mi dává potřebnou jistotu a pocit, že jsem schopná stát na vlastních nohou a naplnit své materiální potřeby.

Před seminářem jsem byla od března opakovaně nemocná. I když nebylo v Krkonoších zrovna přívětivé počasí, jsem bez rýmy i kašle. Inu, i prostředí chaty Rozhled je léčivé. Posunula jsem se v řešení mé osobní situace, pochopila, že je rozdíl mezi manželem a partnerem a že je třeba být zodpovědný vůči sobě i ostatním. Dovoluji si Ti vystavit vysvědčení se samými výbornými a těším se, že se brzy potkám s Tebou, ale i ostatními žáky Světla.

S láskou a úctou, Lenka


12.5.2014 ohodnocen seminář: Zasvěcení do křídel...bytosti lásky, 8.5.2014-11.5.2014

Chatu Rozhled jsme objevily na internetu "náhodou" a v dubnu byly na prvním pobytu. Velice nás to místo nadchlo - klid, ticho, odpočinek. Nedalo nám to a pár týdnů na to jsme vyrazily na seminář "bytosti křídel". Prostě jsme chtěly být u toho. Seminář předčil naše očekávání. Celé čtyři dny jsme se zaujetím poslouchaly, učily se a posunuly jsme se zase o krok dále. To místo je zkrátka léčivé a když se k tomu přidají lidé, kteří Vám mají co dát, je to krásné. Děkujeme za provázení a těšíme se na viděnou :-)

Děkujeme za krásný zážitek a přejem krásné dny, Katka a Jana.


8.4.2014 ohodnocen seminář: Esoterická školička, 28.3.2014-30.3.2014

Ahoj Zdeničko,

moc děkuji za možnost pobýt na Tvém semináři, neboť to byla opět velká pomoc pro mě v mém osobním životě, která byla pocititelná hned po návratu ze semináře, co víc říct.... velké díky, že je pořádáš!

S pozdravem Ivana Černá , Skalice nad Svitavou.


30.3.2014 ohodnocen seminář: Esoterická školička, 28.3.2014-30.3.2014

Milá Zdeničko,

je večer a já rekapituluji tento nádherný víkend u Tebe na Rozhledu...:))

Zase nám bohové přáli: Celé 2 dny blankytně modrá obloha, sluníčko si svítilo a hřálo, hned na 3 kroky od vchodu z chaty zurčel potůček z tajícího sněhu, po jeho krajích vyrážely drobné lístky kontryhelu a krčily se první kytičky těsně před rozvinutím do květu, ptáčci zpívali co jim hrdélka dovolila...prostě konečně jaro se vším všudy.... Bylo příjemné to vnímat... A to nehovořím o nočním nebi, kde zářilo jako drahokamy takové množství hvězd, že jsem jen tiše žasla... Tolik k prostředí, které nás obklopovalo...Nedá se popsat, to se musí zažít...:))

Seminář nám opět rozšířil obzory... Děkuji Ti, že jsi nám sdělila tolik zajímavých informací a trpělivě ses nám věnovala... Zavnímali jsme si svá těla a zraněná místa, zachytili bloky, navázali kontakt se svým Duchem a pokusili se o řešení...vše pod Tvým chápajícím vedením a se vším, co k tomu patří...a je Tobě i nám nápomocno!!! :)) Víme, jak pomoci svým kloubům i jinak, než jen třeba rehabilitací...

Za sebe mohu říci, že si k Tobě na Rozhled jezdím mimo POZNÁNÍ také pro NADĚJI, protože když už mne občas svět převálcuje způsobem, že je trochu otřesena moje víra v dobro, vždy v tom nádherném čistém prostoru na Rozhledu se mi dostane posílení, takže mohu potom zase přenášet na pacienty u nás v lékárně trochu toho světýlka, které dnes všichni tolik potřebujeme..:))

Děkuji, s přáním všeho dobrého :)) Jana :))

horská chata Rozhled | Telefon:+420 499434176 | Mobil:+420 721554728 | Mail:rozhled@tiscali.cz | Webdesign: © lk 2013