Prázdninové ohlédnutí za akcemi, které se váží k rovině osobního růstu.

4.9.2015

Semináře, kterým raději říkám setkání s těmi, kteří si přejí dozvědět se dle daného téma, seznámit se se stejně naladěnými lidmi, podívat se do svého nitra, zameditovat si, prožít sebe samé tak, aby se v jejich životě změnilo, naplnily opět víkendy jarního i letního času. Hledání vyšší roviny fyzického Já. Nechat se vést intuicí, která je u mnohých stále potlačována hmotným světem. V místě Ticha to jde lépe. Obklopeni přírodou vydechnete stresové napětí a jste schopni soustředit se na svoji Cestu. Naslouchat systému je pro bytost přirozené. Návrat do tohoto stavu není jednoduchý. Překonat se musí různé programy od rodičů, rodů, jejich názory na život, vztahy i práci. Bolesti v nás uložené, zastrčené většinou do zadních čaker, kde působí na páteř a upozorňují, že přišel čas vyřešit, přijmout, pochopit. Situace, které se v našem životě opakují , jsou také ukazatelé. Je dobré si jich všimnout , zastavit se a otočit se k sobě samým.

Semináře ráda doplňuji tím, co je také terapií. Tvořením. Opět se sešli lidi, kteří se chopili příležitosti vyzkoušet si. Vyrobit si svého anděla, popř. sošku není zas až tak jednoduché, jak vypadalo. Překvapila mě aktivita mužů i jejich finální výrobky –viz foto. Pod vedením lektorky Hany Mikoláškové se zažilo spoustu veselí, ale i chvilek , kdy se chtělo vzdát. Věty typu Nejde to, neumím to a je to k ničemu jsou také projevem stavu naší mysli. Její vliv zasahuje do oblastí života a vytváří překážky na cestě. Překonat znamená uvědomit si své schopnosti. Popojít do jistoty.

Dalším hostem, který je vždy očekávaný, je paní Jana Pokorná s dcerou Romanou. Jejich andělská dílna je nejen pastvou pro oči, ale i potřebnou energií pro našeho ducha. Léčivá síla drahých kamenů pro Ty, kteří ji věří. Předávané zkušenosti formou osobního prožitku vždy oslovují a ukazují cestu těm, kteří si přejí vyzkoušet. – viz foto O Ty, kteří si hodně naložili, aby pomohli v karmě druhým, se postarala masérka Věruška Podhorníková. – viz foto. Její cestu znám, spoustu odříkání , ale i kroky za tím, co je naplněním duše. Výsledkem je vlastní salonek. Kdo si vyzkoušel, viditelně se napřímil. Masáž jako takovou se může naučit každý,. Vejít však do systému druhých, nejen přes své dlaně, uvolnit a ulevit, to je výsadou zasvěcených. Součástí takovéto práce je navrácení do stavu zdraví. To lze jen přes čistý úmysl srdce s paprskem ze soláru. Sluneční podstatu mají pouze Ti, kteří jsou z něho zrozeni. Dejte prosím pozor na to, kdo se Vás dotýká. Poznáte to podle reakce soláru. Stažený Vás upozorňuje na bytost negace. Naslouchejte své vnitřní moudrosti a vyhněte se důsledkům, které chvíli vypadají jako úleva.

Programy mých seminářů jsou zaměřené na Cestu. Na karmu, na vše, co souvisí s rovinami vztahů, zaměstnání, osobního růstu , ale i volného času. Těm vládne rovina peněz a majetků. Nad ní je naše Já, které se vynachází v úkolu vnést do všech rovin rovnováhu. Zpracovat chybu , která brání v pohybu. Hybné síle naplněného života. Schopnost vidět tyto chyby a vhodnou formou je předat tak, aby byly přijaté, pochopené a tím pádem uvolněné ze systému, to je nedílná součást mé práce. Nebyla by možná bez práce na sobě samé. To ale musí posoudit Ti, kteří přichází pro informace, pro úlevu, pro otočení do Světla. Nebo jen tak, z přátelství, kterých si nesmírně vážím. ..viz foto.

horská chata Rozhled | Telefon:+420 499434176 | Mobil:+420 721554728 | Mail:rozhled@tiscali.cz | Webdesign: © lk 2013