Akce, která se každoročně, již po mnoho let opakuje, si zaslouží být vidět…její smysluplnost se znovu potvrzuje..celostní přístup k léčení,uzdravení, a návratu do radostného života.

26.10.2014

Ve spolupráci s oddělením rehabilitace a fyzikální medicíny Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. se konal prodloužený víkend na chatě Rozhled 2.10.-5.10.2014 pro Ty, kteří si přáli dozvědět se:
- jaké jsou důsledky omezeného pohybu nejen těla fyzického
- jak se zbavit zátěží v psychickém a fyzickém těle
- o sobě samých, svých možnostech samoléčby v podobě správného jídelníčku, cvičení, chůze, vnímání svých pocitů
- o způsobech léčby z hlediska klasické i alternativní medicíny

Přednášela Primářka rehabilitace MUDr. Alena Svárovská, která přiblížila účastníkům nejen práci svého oddělení, ale i svůj vlastní postoj k prevenci. Velké poděkování i za organizaci tohoto semináře, medializaci i rozšíření letáčků mezi pacienty. Kéž by bylo více takovýchto lékařů, kteří si uvědomují rovinu ducha a práci s energiemi. Cvičení se ujala, stejně jako v předcházejících letech, Mgr. Zuzka Koutová. Její nadšení, s kterým předávala své odborné znalosti, bylo pro všechny zúčastněné velkým povzbuzením, aby si domů přivezly a pravidelně se svému tělu věnovaly. Děkujeme.

Účastnice, bohužel samé ženy, muži se stále nějak o své zdraví méně zajímají, si každý den několikrát zacvičily, naučily se chodit s holemi „Nordic Walking“, dozvěděly se o souvislostech vnitřních orgánů s energiemi, nahlédly do svých ledvin, uvědomily si své vztahy, které jsou nejvíce příčinou různých fyzických onemocnění. Praktické rady si mohly ihned vyzkoušet a celý čas se nesl v uvolněné, přátelské atmosféře. Mnohé se vydaly do vyšších poloh, pozdravit Sněžku, protáhnout tělo, vydýchat tíhu na plicích a uvědomit si, že pohyb je nejdůležitější součástí každé bytosti !!!

Tady je jejich hodnocení, včetně mého doplňujícího programu:

„Domnívám se, že každá osoba, která má duševní nebo zdravotní problémy, by se měla zúčastnit semináře pí. Zdeničky Štroblové, která bez rozdílu věku zúčastněné osoby poradí, vysvětlí a hlavně nesmírně povzbudí a nasměruje, jak správně užívat našeho života na tomto světě. Díky díky Soňa“

„Zdeničko obdivuhodně jsi zvládla kombinace více rolí – kuchařky, pekařky, obsluhy, topiče i učitelky, léčitelky..moc dobře jsi nás obstarala po všech stránkách“..Z.K.

„Přijet na chatu Rozhled je vždy potěšení mysli, utříbení myšlenek a a nabití energie. Děkuji Lenka.“

„Myslím si, že jsem během tohoto semináře byla schopna poznat sebe samu. Doporučím své kamarádce, která žije stejným stereotypním životem, jako jsem žila i já.„ Šárka

„Na chatu Rozhled se dívám přes slunečný výhled plný poznaní něčeho nového, příjemného. Což mě určitě mnoho obohatilo.“ Dana Č.

„Jako vždy zde panuje krásná a uvolněná atmosféra kolektivu, stírající rozdíly mezi přednášejícími a posluchači. Velké obohacení o nové poznatky, krásné prostředí a příroda, výborná kuchyně, klid, pohoda. Takže se lze jen těšit na další pobyt.“ Marcela

„Semináře na Rozhledu mi dávají energii a poznání. Na Rozhledu získávám rozhled nejen do krásné krajiny. Těším se na další setkání.“ Martina

„Získejte jiný pohled na svět, sebe, požádejte o pomoc, když si nevíte rady. Poznejte nové na seminářích Zdeničky Štroblové, tolik toho na Vás čeká.“ Martina M.

„Byla to pro mne významná pomoc a návod, jak se zbavit zátěží ve fyzické, ale hl. psychické rovině. Děkuji za osvětlení a mnohá poselství. Jsem nesmírně vděčná za to, co mě tu potkává.“ Blanka K.

„Milá Zdeničko i tento seminář se zařadil mezi úžasné zážitky – vzájemnost, nové informace, obdržené, k tomu nádherné místo s neuvěřitelnou energií. S láskou Alíček.“

„Z přednášek na tomto semináři jsem si odnesla mnoho, jak z oblasti zdravotní, tak i duchovní. Hodně mi to pomohlo při mé nynější situaci v které se v toto době vynacházím. Ráda se sem budu vracet, protože zde si člověk odpočine a načerpá nové síly pro další život. Proto děkuji paní Štroblové a celému vedení z nemocnice za péči o nás a krásný pobyt“ Zuzka

Věřím, že se i příští rok ve zdraví pro zdraví sejdeme. Berte toto malé přiblížení akce, jako pozvánku na tento , i další semináře, na chatě Rozhled. Přeji krásný čas plný pohybu…Zdenka.

horská chata Rozhled | Telefon:+420 499434176 | Mobil:+420 721554728 | Mail:rozhled@tiscali.cz | Webdesign: © lk 2013